Cold Pressok čokolada i lešnik puter 350g

Zamislite Nutelu ali u prirodnom sastavu lešnika i tamne čokolade, bez dodatog šecera i ulja. Intenzitetom ukusa najfinije tamne čokolade i pečenog lešnika, ovaj namaz će zasigurno postati vaš favorit.
  • SKU:  169272
  • Barkod:  8606108393437
  • Brand:  Cold Pressok
  • Pakovanje:  Tegla
  • Sastav: 

    70% kikiriki, 30% tamna čokolada 30%, kakao min. 54% (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: suncokret lecitin, prirodna aroma vanile).

     

Ima na stanju
829,00 RSD
Sve cene važe samo za online poručivanje i sve su sa uračunatim PDV-om Obavesti me kada proizvod bude na akciji

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 RSD.

Može da se koristi kao zdrava opcija namaza za palačinke, kao dodatak kolačima, voću, kašama, šejkovima, ili sam kada god vam se jede nešto zdravo.

70% kikiriki, 30% tamna čokolada 30%, kakao min. 54% (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: suncokret lecitin, prirodna aroma vanile).

 

  • SKU:  169272
  • Barkod:  8606108393437
  • Brand:  Cold Pressok
  • Pakovanje:  Tegla
  • Sastav: 

    70% kikiriki, 30% tamna čokolada 30%, kakao min. 54% (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: suncokret lecitin, prirodna aroma vanile).

     

  • Način primene
    Može da se koristi kao zdrava opcija namaza za palačinke, kao dodatak kolačima, voću, kašama, šejkovima, ili sam kada god vam se jede nešto zdravo.
  • Sastav proizvoda

    70% kikiriki, 30% tamna čokolada 30%, kakao min. 54% (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: suncokret lecitin, prirodna aroma vanile).

     

  • Dodatne informacije
    • SKU:  169272
    • Barkod:  8606108393437
    • Brand:  Cold Pressok
    • Pakovanje:  Tegla
    • Sastav: 

      70% kikiriki, 30% tamna čokolada 30%, kakao min. 54% (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: suncokret lecitin, prirodna aroma vanile).

       

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.